OBS! Annonsen er ikke aktiv.

Ekebergportalen - Leiligheter i historisk strøk


 

Prisinformasjon

Pris til:5 550 000 kr

Prosjektbeskrivelse
Prosjektet består av 83 moderne selveierleiligheter. Leilighetene vil variere i en fin miks mellom 2-, 3- og 4-romsleiligheter fra 40 til 131 kvm BRA. Alle leiligheter får enten balkong eller uteplass. Bygget har en hoveddel på 6 etasjer og et tårnhus på 8 etasjer. Bygget får garasjeanlegg i underetasjen og dagligvare og serveringssted på gateplan. Prosjektet har sentral og fin beliggenhet med kort vei til Bjørvika og rekreasjonsområder i Ekebergåsen. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.
Navnet Ekebergportalen er valgt fordi bygget vil markere den nye inngangen til Ekeberg, byens største friluftområde etter marka. Foran bygget anlegges det en åpen plass og brede trapper opp mot Kjærlighetsstien og den kommende skulpturparken. Fjellsiden vil lyssettes om kvelden og slik ytterligere fremheve bygget.
Standard
Gulv, vegg og tak
Vannbåren varme i alle rom bortsett fra bad. Parkett på alle gulv, med eikelister. Alle vegger strimlet i skjøter, med sparklet og malt utførelse i hvit farge. Himling skal være slett og hvitmalt. Ingen lister mellom vegg og himling. Der soverom ligger inntil heissjakt vil det bli ekstra lyddemping i vegg.

Kjøkken
Leilighetene leveres med moderne kjøkken fra Sigdal, eller tilsvarende leverandør. Kjøkken leveres komplett i, slett utførelse uten profiler. Man kan selvsagt velge andre modeller fra leverandørens sortiment mot et tillegg i prisen. Det leveres 1 Skuffeseksjon på min 400mm, overskap over benkeplaten. Oppvaskmaskin, komfyr og keramisk koketopp kan leveres som tilvalg. Belysning under overskap. Min 2 stk. doble støpsler over benk. Vaskekum og utslagsvask med ettgrepsbatteri. Avtrekk under overskap - basert på balansert ventilasjon. Lysstoffrør under overskap.

Bad
Varmekabler i gulv. Keramiske fliser 200x200mm, koksgrå ru overflate. Vegger med keramiske fliser i samme størrelse som gulv med blank hvit overflate. Tak med sparklet og pusset gips. Speil med innfelt sidebelysning over servant. Belysning med 2 stk diodedownlights med dimming. Vegghengt toalett. Servant leveres med enkelt hvit baderomsmøbel med to skuffer, bredde 600mm. Ettgreps batteri på servant. Opplegg for vaskemaskin med strøm, vann og avløp. Dusjhjørne med nedsenket gulvparti og fall mot sluk. Blande-batteri med termostat, skinne for dusjhode.

Generelt belysning og EL
Alt av el-anlegg skal være skjult. Det skal være standard mengder stikkontakter i vegger. Ett punkt for lys i tak i alle rom, med bryter på vegg. Ett uttak for kabel-TV og internett pr leilighet, logisk plassert i stuen. Minimum 4 downlights per leilighet.
Beliggenhet
Prosjektet ligger i Konowsgate 1-3 ved rundkjøringen nederst i Kongsveien, vis á vis Oslo Hospital i Gamlebyen. Prosjektet ligger fint til ved foten av Ekebergåsen med skjermet, opparbeidet grøntareal mot Ekebergåsen. Bydel Gamle Oslo er en spennende og historisk bydel. Den regnes som Oslos eldste. Det er kort vei til sentrum; blant annet 1,7 km til Oslo S. Innen ca. 1,5 km finner man postkontor, apotek, vinmonopol, dagligvarebutikker med mer. Innen 2 km er det hele 6 skoler som favner både barneskoler, ungdomsskole og videregående skole. For de aller minste finner vi 3 barnehager innen 1 km, både for alderen 0-3 år og 3-6 år. Det er også tennis-baner, idrettshall og treningssentre i umiddelbar nærhet. Andre steder i nærheten som er verd å nevne; Gamlebyen kirke, Mariakirkens ruiner, Dyvekes bru og Trebrygga. Alle kulturhistoriske severdigheter. Det har vært satset på byfornyelse og trafikksanering for å bedre bomiljøet, ikke minst for alle småbarna som vokser opp i strøket.

Adkomst
Fra sentralbanestasjonen, følg Schweigaardsgate ca. 0,7 km og ta til høyre inn Oslogate. Følg veien ca. 0,7 km. Konowsgate 1-3 ligger ved rundkjøringen i enden av Oslogate, nederst i Kongsveien.
Tomten
Det blir store grøntarealer i tilknytning til Ekebergportalen, både naturlig gjennom Ekebergskråningen, som er nærmeste nabo, og ved beplantning i gårdsrommet. I forlengelsen av det vestre portrommet. Det etableres en langstrakt plassdannelse med kontakt helt inn mot den vernede fjellskrenten.

Langs fasadene anlegges private forhager. Mellom inngangspartiene. I fellesarealene vil kveldsola komme inn, og her legges det til rette for samvær i hyggelige omgivelser med pergola, benker og mulighet for grilling.

Overtagelse
Boligen planlegges ferdigstilt 4. kvartal 2014.
Utbygger
Konowsgate 1-3 AS v/Eiendomsspar AS
Entreprenør
Reinertsen AS
Eiendom
Ekebergportalen, 0192 OSLO
gnr. 233, bnr. 228 i Oslo kommune
Bodplasser og parkering
Parkeringsplass kan kjøpes i byggets underetasje for kr. 300 000,-
Bebyggelse
Bygget har en hoveddel på 6 etasjer og et tårnhus på 8 etasjer. Bygget får garasjeanlegg i underetasjen og dagligvare og serveringssted på gateplan.
Felleskostnad
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene.

Månedelige fellesutgifter er stipulert til ca. kr. 28,- pr. kvm pr måned første driftsår, hvor man har lagt til grunn at kommunale avgifter, forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert.
Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk.

Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for fellesutgifter.

Driftskostnader garasjeanlegg er stipulert til kr. 150,- pr måned første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget.
Sikringsordning
Nei
Utleie
Det er adgang til utleie.

DNB Eiendom

Kontaktperson

Megler
Ingunn Iselin Husebø
Mobiltelefon: 92 80 62 32
Send epost
Avd. Oslo Nybygg
Faks: 22 31 96 64

Vis alle annonser fra avdelingen

Pris

Pris til:5 550 000 kr

Adresse

Ekebergportalen
0192 OSLO

Vis i kart

Info

Ant enheter:32
Gårdsnr.:233
Bruksnr.:228
Eierform:Selveier
Areal til:108m²
Oppdragsnr:91255342

Visning

Tomten kan fritt besiktiges. Forøvrig tomtevisning eller møte etter avtale med megler

Lenker

Meglers objektside
Supervisning
Prosjektets nettside

Om annonsen

NyBolig-kode: 385029
Sist oppdatert:
27.02.13, kl 22:19
 
Annonser kan være mangelfulle. Lovpålagte opplysninger ihht. opplysningsplikten fra megler, utleier eller selger fås ved direkte henvendelse.
29.06.2012 16:52:53
NyBolig.no   Bygdøy allé 23, 0262 Oslo   Tlf: 22 12 99 30   Login for eiendomsmeglere Annonsering på NyBolig.no for privatpersoner